maanantai 4. maaliskuuta 2013

Päivä 4.

Ja niin ollaan päästy diettiä neljänteen päivään. Olo on hyvä, mukavasti jaksaa salilla ja tälleen vapaapäivänä (töistä) tuntus melkeimpä että vähemmälläkin sapuskalla pärjäis. Paino on tippunu 66,7kilosta 64,8kiloon, eli diettiä edeltäneen höttöpäivän nesteet on lähteny. Vatsassa näkyy heti nesteen poistuminen. Ainakin ite haluun kovasti uskoa että röllerö on jo pienempi.
Todisteeksi muutama salin pukkarin likaisen peilin kautta otettu kuva. Onhan se vähän litteempi. Eikö ookkin?

Vapaapäivä. Kävin päivällä salilla tekemässä alakropan. Aika rauhassa sai tehä, miun lisäks paikalla oli vaan muutama poika jotka teki vähän sitä sun tätä, eli eivät jääneet asumaan esim. kyykkytelineelle. Nautin kauheesti rauhassa treenaamisesta, siks tykkään käydä joko päivällä ajoissa tai sit illalla myöhään. Aina ei tietenkään onnistu aikataulujen rukkaaminen salin mukaan ja sit pitää koittaa luovia ruuhkassa. :(

Pienet on vielä painot kyykyssä.
Salin jälkeen kauppaan. Hirveen hintasta on kyllä naudan paistijauheliha. Tein pienet täydennys-ostokset. Aina kun käyn kaupassa ostan rahkaa, munia ja limua. Oon aivan totaalinen pepsi maxi addikti. En pysty toimimaan ilman kofeiinia. Kahvia en juo ollenkaan, en oo koskaan juonu.


11:00 Real + munakkaat + rahka
12:30 Salille
15:30 Kaalia + lihaa + makaroonia + juustoa
18:30 Banaani + pähkinät
Illalla syön vielä täytetyt munat

Pidin tänään ihan tarkotuksella vapaata aerobisesta ja tehny vaan salin. Kokoajan on vaan sellanen olo että pitäs lähtee lenkille tai jotain. En osaa relata. Työpäivinä tulee kuitenkin ainakin pyöräiltyä töihin ja takas niin ainoo mahdollisuus pitää vapaata on vapaapäivät. Ja näinä päivinä olis kuitenkin aikaa, energiaa ja innostusta sit liikkuu enemmän. Ihan pöhköö. Majoitun nyt sohvaan loppuillaks.

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti