perjantai 8. maaliskuuta 2013

Päivä 8.

Eka viikko takana, paino tänäaamuna 64,1. Ekan viikon pudotus on siis 2,6kg. Josta toki eka kaks kiloa oli nesteitä ja höttöjä, kuten tuon painokäyrän jyrkkyydestäkin voi nähdä. Jos painoa tippus sen 500g viikossa tästä eteenpäin, niin oisin oikein tyytyväinen. Se tarkottas että saisin tässä kuussa painon n.62,5kiloon. Ja sehän tarkottaa, että halutessani, aikaa olis ennen kesäkuuta saada paino alle 60kilon. En oo painanu viitosella alkavaa lukua varmaan 10vuoteen. Se olis tosi hienoa.



Mie käyn puntarissa joka aamu. Oon vuosia käyny. Ainoot ajat, kun en käy, on ne kun oon ollu mässyn viemää ja paino on noussu. Tunnen kroppani aika hyvin, joten en panikoi vaikka paino välillä vähän nousee tai jumittaa.

Se tuli! Tilasin Sportsdirect.com:ista kaikkee ihanaa ja nyt ne tuli! Paketilla meni viikko ja se kiikutettiin kotiovelle asti!
Tilasin mm.
-Perässä vedettävän pikkulaukun
-Treenikassin
-Hupparin
-Treenikengät joita oon himoinnu tosi pitkään
-Alusvaatteet
Nää oli se tärkein juttu!
Iso läjä tavaraa!
<3

Treeni tökki taas tosi pahasti, joten edessä kevyt viikko puntin osalta.

Vähän jännittää. Huomenna on mummon 80-vuotis päivät ja niitä juhlitaan suvun voimin. Tiedossa varmaan jotain karjalaista pitopöytää. Ei siinä mitä. Mutta nää synttärit tarkottaa että meen miun tädille jo tänään ja oon siellä sit huomiseen iltaan. Eli oon 24tuntia poissa omalta jääkaapilta ja ilman keittiövaakaa. Sotasuunnitelma on ottaa omat eväät mukaan aamu-, ilta- ja välipaloiks. Lounaan syön siellä synttäreillä. Kakkua voi ottaa hillityn siivun, muuten koitan valita fiksusti ruuat. Kerään sit päivälliseni synttäreiden seisovasta pöydästä, eli oma rasia mukaan ja siihen sit salaattia ja lihaa/kalaa kaveriks. Ylijäävät ruuat otetaan mukaan ukille ja mummolle niin ketään ei varmaan haittaa jos mie valihen sieltä parhaat palat päältä. :)

Nyt alan pakkaamaan eväitä ja vaatteita ja suuntaan jossain vaiheessa äitille, mistä lähetään porukalla illan viimeseen bussiin kohti Tuupovaaraa. Porsaskin lähtee. <3

-RockDoll-

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti