sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Päivä 10.

Nukuin puolille päivin asti. Toisaayönä en saanu nukuttua koska nukuin porsaan kanssa samassa huoneessa ja porsas ei saanu nukuttua vieraassa paikassa. Herra kävi sitten vähän väliä taputtelemassa minua ja korisemassa miun korvaan, kun ei hällä uni tullu.

RÖH
Ruuat on menny tänään suunnitelman mukaan. Mutta mieli on tehny kaikkee mässyy ja puhdas ruoka ei millään maistus. Heti kun syö jotain muuta, herää mielihalut. :( Voin nyt tässä tunnustaa, että jos eilen olisin ollu kotona kaupan aukioloaikana, niin oisin hakenu mässyä. Oli just sellanen klassinen "kaikki meni jo pilalle, nyt on ihan sama syödä kakkaa"-olo. Onneks kauppa ei ollu auki niin pääsin suht pienellä vauriolla. Niin heikoissa kantimissa on vielä tällähetkellä miun terveellinen elämä.

<3
Kävin salilla. Tein sit jo nyt ekan kevyen treenin. Toisaalta oli ihan blaaaah, ja teki mieli kuuluttaa kaikille muille salilla olijoille että "kevyt viikko!!! en oikeesti oo näin heikko!!!". :D Toisaalta sitten taas oli jännä miten hyvin lihakset tuntu ottavan vastaan kevyttä treeniä. Pidin lyhyet tauot ja tein korostetun hyvällä tekniikalla. Välillä mietin että en ehkä malttanu keventää tarpeeks. Kun oon käyny syklini läpi kevyellä niin ajattelin pitää useamman päivän salitauon ennenkun palaan taas koviin treeneihin. Haluan varmistaa palautumisen.

Huomenna sit alkaa kolmen viikon lista ja oon sen kokonaan samassa paikassa. :) Ihanaa! Ei tarvii murehtii onko ensviikolle töitä vai, ei tarvii mennä terveyskeskuksen osastoille, eikä tarvii ottaa mitään hetken varotusajalla. Käyn vaan listan mukaan töissä ja voin säästää energiansa murehtimisen sijaan kivempiin asioihin.

-RockDoll-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti