perjantai 15. maaliskuuta 2013

Päivä 15. Kaksi viikkoa takana.

Eilen pähkäilin tuota painon jumittamista. Tänäaamuna vaaka anto ilosen yllärin, paino 63,6! Eli sain sittenkin tälle viikolle miinusmerkkisen tuloksen ja se on: -0,5kg. :) Olen hyvin tavoitevauhdissa ja alimmassa painossani tänätalvena. Yhteensä kahden viikon pudotus on 3,1kg.
Kaukana on vielä 60-viiva, mutta suunta on oikee.
Painonpudotuksesta olen oppinu ainakin sen, kaikkien näiden laihdutettujen vuosien jälkeen, että jos vaan itsepäisesti teet asiat oikein niin tulosta tulee. Kun vaan ei anna periks, jos paino ei heti liiku, niin kyllä se sieltä tulee. Jos eli ole jotain sairautta, niin liikkumalla, laskemalla kalorit, syömällä puhtaasti ja lepäämällä tarpeeks ei ole muita vaihtoehtoja kuin painon tippua. Mitä lähempänä olet tavoitettasi, sitä hitaampi prosessi on. Mutta periksi ei saa antaa. Itselleen pitää olla rehellinen, pitää oikeasti ottaa huomioon kaikki mikä suuhun menee, eikä liikunnan kuluttavuutta kannata yliarvioida. Itse en laske liikunnan kaloreita lainkaan, se ei ole se millä laihdutan. Liikunta on mukana tukemassa ja sali antamassa sitten kroppaan sitä haluttua muotoa.


Kitukuurit on houkuttelevia, mutta eivät opeta sinua syömään oikein ja paino tulee takaisin. Sitäpaitsi kitukuureilla kroppa polttaa rasvan lisäks lihasta, sitä ei kai kukaan toivo? Painon pitäminen saavutetussa tulee myös näiden pikadiettien jälkeen hankalammaks, keho luulee että on nälänhätä ja lopputulos on että kun alat syödä taas enemmän, mahdollisimman paljon otetaan talteen.

Joten, kalorilaskurit käyttöön, tarpeeks proteiinia ja rasvaa koneeseen, paljon vettä, treeniä, lepoa ja kärsivällisyyttä. Sitten vaan luotetaan prosessiin.


-RockDoll-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti