keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Päivä 13.

Töissä oli mokka-kakkua. Siis iso, ihana, kermainen, mokka-kakku. Ja niin meidän työporukan melkein jokainen laihduttaja tuudittautu "ei yks pala haittaa"-ajatukseen ja anto periks. Minä en. Söin mustikoita ja rahkaa. Oli hyvää. Kakkukin oli kuulemma hyvää. Kyllä miekin tiiän että ei yks pieni pala kakkua olis haitannu, muttakun kyse on isommasta asiata. Kyse on päätöksistä ja niiden pyörtämisestä. Jos se kakku ei haittaa, niin kohta ei haittaa se piirakkakaan, eikä se yks pieni jätski, eikä se juustosämpylä... Ja sitten kun kaikki on jo pilalla niin onkin ihan sama syödä ihan mitä vaan. Ja kun mie saakeli oon päättäny olla ruodussa 31 päivää, niin sitähän ei hemmetti riitä joku mokka-kakku kaatamaan. Auttasko tähän se että edelleen viime lauantain kalorit kummittelee painossa?


Päivä pähkinänkuoressa:
5:15 herätys
6:00 nenä kohti työpaikkaa
7:00 hera, sekotettuna valio plus maitoon (toimi erinomaisesti)
9:00 realii, kinkkumunakkaat
11:00 pähkinöitä
13:30 mustikoita ja rahkaa
14:30 työt loppu
16:30 kaalia, makaroonia, jauhelihaa

suunnitelmana:
19:00 mandariinia ja rahkaa
20:00 sänkyyn

Väsyttää kovasti. Ja meenkin tänään aikaseen nukkumaan että oon huomenna sit virkee töissä ja jaksan töiden jälkeen salille.

Teen salilla kolmannen ja viimesen kevyen treenin. Sitten pidän pe-su salilta vapaata. Ensviikon maanantaina sit jatkuu raskaat treenit. :)


-RockDoll-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti