maanantai 25. maaliskuuta 2013

Päivä 25. Loppukiri.

Se ois tän kuun viimenen viikko potkastu käyntiin.

Yövuorojen päivinä tuli syötyy tosi päin prinkkalaa. Paino ei kauheesti reagoinu, johtuen ehkä pätkäpaastosta. Pätkäpaastoja on usemmanlaisia ja yksityiskohdat vaihtelee, mutta yksinkertaisuudessaan se tarkottaa että päätetään tuntijako esim: 16/8, eli 16tuntia syömättä ja sit on 8tunnin ruokaikkuna jonka aikana syödään sen päivän ruuat. Joillekkin pätkäpaastot sopii, toisille ei. Miulla ei yövuoroissa oo nälkä muutenkaan niin oli helpointa sit vaan olla kokonaan syömättä.

Nyt kuitenkin haluun ottaa loppukirin tän kuun painon kanssa. Viimeviikon tulos oli sen +/-0. Tälläviikolla haluun saada kunnon luvun. Siks kaivoinkin kaapin perältä EasyDiet:in Six days easy startin. Voitin tuon paketin fitnesmessuilta jostain arvonnasta. Meen töihin seuraavan kerran perjantaina ja oon nyt ainakin siihen asti noilla pusseilla. Treenaan niin kovaa ja paljon kun jaksan. Tuossa syödään 4pussia päivässä. Puuro, yks suolanen keitto, yks makee pirtelö ja yks kiisseli. Sit illalla juodaan ph-bufferi. Kalorit jää alle 600 per päivä. Eli tuo on ene-dietti (erittäin niukka energinen).

Kaikkeen sitä ryhtyykin... Mut kokeillaan nyt kun ilmaseks sai.



Heräsin 14:30 ja söin "puuron". Olipas ällöttävä elämys. Muistutti kyllä enemmän jotain limaa kun puuroa... Tuossa tuli mukana yhdet pizza aineet, teen ehkä ne seuraavaks. Nälkä kutittelee sisuksia.

Oon laihduttanu joskus vuosia sitten nutrilett pusseilla ihan kunnollisen luvun. Sillon ongelma oli että olis ollu helpompi olla kokonaan syömättä kun juoda niitä kauheen makusia litkuja. Ja painohan palas sit suht nopeesti. Ensin olin suurinpiirtein syömättä sen 8viikkoo, niin sit kun aloin taas syömään ruoka maistu pirun hyvin.

Enskuun jatkan kans diettaamista, siis ihan sillä 1600kalorilla. Sinne ajattelin suunnitella jo etukäteen vapaita aterioita niin ettei tulis repsuja kun tietäs että joskus saa sit syödä sen jonkun herkun tai ihanan ateria. Nyt nupit kaakkoon ja tavotteeks viitosella alkava luku ennen kesäkuuta. Saa nähä jääkö minkäverran urakkaa vielä toukokuuks.

-RockDoll-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti