sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Päivä 9.

Eilen en kerenny rapostoimaan niin teen sen nyt.

Huonomminhan se meni kuin oli tarkoitus, mutta ei kuitenkaan niin huonosti kuin se ois voinu mennä. Juhlissa tosissaan oli karjalainen pitopöytä eli paistia, perunoita, lohta, peruna, porkkana- ja lanttulaatikkoa, piirakoita ja munavoita ja paria eri salaattia. Söin kaks isoa lautasellista. Yks ois riittäny. Sit kuunneltiin puoltoista tuntia jorinoita ja kateltiin kuvia ja laulettiin yhdessä, tai no ne laulo jotka osas. Mummo on siis ollu opettaja niin siks tuo laulaminen. Sit päästiin kahviin ja otin ison palan kakkua, suunnitelma oli ottaa pieni...

Päivälliseks söin todella salaattia ja lohta jotka olin käyny seisovasta päydästä napsimassa eväsrasiaan. Mutta iltapalaks meni neljä siivua vaaleeta paahtoleipää reippaallaa juustolla. Iltapala oli tarkotus syödä kotona, mutta lähtä veny ja veny.

Puntari näytti eilisen tuhoiks -700g. Joista osa on varmasti nesteitä, koska karjalaiseen pitopöytään kuuluu reilu suolaus. Ja veden juominen jäi vähemmälle kun normaalisti. Huomenna sit näkee mitä tarttu mukaan.

-RockDoll

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti