torstai 7. maaliskuuta 2013

Päivä 7. Tankata vai eikö tankata?

Ensinnäkin oon saanu uusia lukijoita! Jei! Tervetuloa. Kiva että miun horinat kiinnostaa jotakuta. :)

Oon tässä pohtinu viimepäivinä että oliskohan hiilaritankkauksen pitäminen jossain vaiheessa fiksua, ja jos olis niin pitäskö haken viikon välein sellasen kevyen alle 2500kaloria vai sit kuun lopuks jonkun rajaamattoman. Vai onko tää koko tankkaamisajatus ihan vaan miun mielihalujen selittelemistä jollain hienommilla termeillä?
Olisko kuitenkin niin että niin kauan kun paino tippuu nätisti alaspäin niin tekee vaan sitä mikä toimii eikä alkas hifistelemään. Ja kutsus sit kuun lopuks mässypäivää ihan mässypäiväks ja tekis sen ihan pään takia eikä yrittäskään selitellä millään hiilaritankkauksilla. Mie en kuitenkaan mee nytkään millään nollahiilareilla. Jäätelöä mie välillä aina vaan kaipailisin...

Tänään on vapaapäivä. Kaikesta, paitsi dietistä. Aivan totaalinen rötkyily päivä. Ja miulla on hiton tylsää. :( Huomenna sit painelen tekemään salia ja aerobista. Syöminen tuntuu ihan työltä kun ei tee mitään niin ei tuntuis tarviivan ruokaakaan. Ainakaan tässä mittakaavassa kun yleensä. Kiusaus on kova jättää jotain syömättä. Mutta sitten vaarana on mielihaluta ja retkahdus, joten puputan tänäänkin kiltisti kaiken suunnitellun. Vapaapäivinä ruokaa tuntuu olevan liikaa ja työpäivinä liian vähän.

Tuki tälle dietille ei oo ollu kovin kummonen. Yks tuttu kysy minuu tänään baariin, sanoin etten lähde koska oon dietillä eli en voi juoda alkoholia, eikä rahaakaan oo nyt mihinkään ylimääräseen. Sain takas kommentin "vitut dietistä" ja seuraavaksi vähäteltiin salillakäymistäkin "et kai siellä ulkonäön takia käy, terveyden takiahan sinne mennään". Onneks tuo on ainoo noin selkeen vähättelevä kommentti tähän asti. Muut on ollu tätä perinteistä "mistä sie laihdutat?"-läpinää. Ilmeisesti jos et ole sairaalloisen lihava niin laihduttaminen ei oo sallittua. Ja monelle tulee heti mieleen sanasta "dietti" kitukuurit ja nälän näkeminen. Olis ihanaa jos miulla olis elämässä joku joka olis samassa tilanteessa, eli joku joka ymmärtäs ja tukis ja jota ite vois tukea ja tsempata. Ihanne olis että olis sellanen parisuhde. Joku jonka kanssa jakaa tätä arkea ihan joka päivä.


Nyt meni ihan sekavien horisemiseks. Joten tää saa nyt riittää tältä päivältä.

-RockDoll-

1 kommentti:

  1. Mä sanoisin että niin kauan ku toi dieetti toimii niin ei ne hiilaritankkauspäivät pakollisia oo, mut pidä kerran viikossa vähän lepsumpi päivä ja syö se pieni jäätelö tms. Muuten voi käydä niin että kun retkahdat niin menee ihan plörinäksi ja mättäät viistuhatta kalorii mässyy kerralla alas. Sit itkettää! :D

    --<-@

    VastaaPoista