lauantai 2. maaliskuuta 2013

Päivä 2. ja kadonneen selän metsästys

Tänään siis eletään 31 päivän dietin toista päivää.

Heräsin aamulla 8:00, tuli siis nukuttua 12 tuntia... Vesi ja nappulat alas, aamupalaa, ja salille. Pakkasta 20 astetta, joten kävelin salille pyöräilyn sijaan. Aurinko sentään paisto taas ihan pilvettömältä taivaalta ja salilla ei ollu miun lisäks kun yks mimmi. :)

Salille!
Salilla tein selkä/hauis/korsetti-treenin.

Ylätalja
Alatalja
Hauis mutkatangolla
Hauis käsipainoilla

Jalannostot
Selänojennus
kierto laitteessa
Nää kolme kiertona.

Meidän salin mitä upein alatalja...
Selkä on ollu miulle murheenkryyni jo pitkään. Tai siis kun sitä ei ole. En ole saanut siihen tuntumaa ja on turhauttanut koko selkä-treeni. Varsinkin ylätalja ei ole tuntunu menevän minnekkään. Oon yrittäny mennä siinä perse edellä puuhun, eli nostanu painoja pakolla vaikka tekniikka ei oo löytyny pienemmilläkään painoilla. No tänään ekan kerran ikinä sain ylätaljassa tuntuman selkää. Tein pienellä painolla valtavan huolellisesti. Ei yhtään heilumista, ei yhtään nykimistä, eikä yhtään kallistumista. Hyvin siistit toistot eteen leveällä otteella ja joka sarjan välissä lapojen availua ja supistamista. Ja kas! Tuntumahan löyty! Ehkä se siitä lähtee vielä leviimään. <3

Hauista mutka + 17,5kg. :)
Salilta kauppaan, ruokaa ja töihin. Töissä 8h uudella osastolla, eli ihan pihalla. Tosin löysin toisen punttiurpon ja tauot meni rattosasti höpötellessä massaamisesta ja diettaamisesta, tekniikoista, salikoomikoista, ruuan ravintoarvoista, Joensuun saleista yms... Sit kotiin, 45min taistelu koneen kanssa että sain netin toimimaan ja nyt sit pääsin päivittämään. :)

Aamupalaa
Ruuat:
8:30 real x 2 + munakasta
11:30 pizza
14:00 banaani ja pähkinät
17:00 rahkaa ja marjoja
21:30 täytetyt munat


Lounasta
Eväät
Iltapalaa
 Nyt nukkumaan ja huomenna aamuvuoroon. :)

-RockDoll-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti