lauantai 16. maaliskuuta 2013

Päivä 16. Puoliväli.


Päivää. Eletään kiristelykuukauden puoliväliä. Tänään oli pitkästä aikaa vähän erillainen päivä. Diettaaminen saa miut ainakin vaan kiertämään koti-työ-sali-kauppa-ympyrää ja muualle lähteminen on hankalaa.

Heräsin jo 8:30, söin aamupalan ja pyöräilin äitille. Oltiin sovittu että nähdään kymmeneltä. Käveltiin sit siitä uimahallille (n.5km) ja uitiin 500m. Mie oisin uinu pidempäänkin, mutta kaveri väsähti kesken. Uiminen tuntu tosi hyvältä, vaikka en ookkaan kovin tottunu uija. Suunniteltiin tiistaiks uutta uintireissua. Käveltiin sit uimahallilta kaupunkiin ja käytiin tekemässä ostoksia, ostin uuden nahkarotsin kevääks. <3 Sitten subwayhin syömään ja sen jälkeen käveltiin jäähallille. Miun serkku pelaa lätkää junnuissa. Sillä loppuu nyt junnuilu ja tää oli sen viimenen peli ikinä, eli pitihän se mennä kattomaan. Katsomassa oli puol sukuu ja karkkipussit kiers, join pullon kokis zeroa, en syöny mitään. Sit käveltiin äitille ja pyöräilin siitä takas kotiin. Ruokaväli veny 5tuntiin, mutta ei maha mitään. Keho tuntuu hyvälle ja mielikin on parempi kun aikoihin. Tein pienet alakropan venyttelytkin. :) Tänään siis kävelly jonkun 2tuntia, pyöräilly 30min ja uinu sen 500m.

Nyt sit suihkunraikkaana iltapalaa, dikiboxin uumenista jotain kivaa höttöä ja rentoutumista. Huomenna iltavuoro. Tässä listassa työputket on lyhyitä ja vapaata on paljon. Vielä en tiiä miten mie oikein luovin yövuorot... Mut eiköhän se selvii. :)

-RockDoll-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti