sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Päivä 3.

Koko keho huutaa hoosiannaa työpäivän päätteeks. Oli muuten älyttömän rankka osasto. Onneks se keikka on nyt ohi ja tiistaina pääsee takas tutulle osastolle, jossa on oikeesti aikaa hoitaa potilaansa. :)

Nukuin viimeyönä 6 tuntia. Eli ei paha, mutta ei se miulle riitä. Kävelin aamulla töihin tyhjällä mahalla. Töissä taas join herat, pitäs varmaan sekottaa ne maitoon niin sais maitoproteiinitkin samalla ja kantas se drinkki pidempään. Kerkesin aamupalalle vasta 9:30, kerkes tulla ihan julmettu nälkä! Aamupala oli vaan banaani ja pähkinät. Huonoa suunnittelua miun osalta, mutta pähkinät vie miulta kyllä nälän tosi hyvin. Lounas 12:00, rahkaa ja marjoja. 14:30 pääsin töistä ja raahauduin kotiin. Siis oikeesti raahauduin, en ois millään jaksanu, keho on ihan puhki! Niska ja hartiat on aivan jumissa!

Pakkasenpurema työmatkareippailija.

Ruokaväli venyi liian pitkäks. Sain päivällisen eteeni vasta 16:30. Kaalia, tummaa makaroonia, ne loput nakit ja himppu juustoa. Om, nom, nom. Sit suihkuun. Kokoajan on joko kauhee hiki (aina kun liikkuu) tai palelee (kaiken muun ajan).

nom

Illalla syön vielä realit munakkailla ja lohella. Hiilareita ja rasvaa... Ei parasta mahdollista laihisruokaa, mutta aijai kun hellii päätä ja kehoa.

Aika hyvin pysyy ravintoarvot about samoina päivästä toiseen. Koittasin pyrkii 1g/painokilo rasvaa, 2-3g/proteiinia painokilo ja loput hiilareita. Näin nyt tässä vaiheessa. Kattoo sit pitääkö ruokavaliota siistiä vai tippuuko paino.


Tänään otan vaan loppuillan tosi rennosti ja nukun ens yönä pitkään. Huomenna sit taas uusin voimin salille.

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti