keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Päivä 27.

Koska voimat on ollu tässä aika hukassa, kun syöminen on kaloreiden osalta vähästä, tein jaloille ja beballe tänään jotain mitä en oo koskaan tehny. Rautoja alas ja pitkiä sarjoja. Sarjat 18-30toistoa.
Liikkeinä:
Takakyykky
Kyykkykävely
(sarja boxihyppyjä)
Sumokyykyt
(sarja boxihyppyjä)
Prässi
(sarja boxihyppyjä)

Hypyt lähinnä ihan kokeilumielessä. Polte kintuissa tosi makee, hikoilin kun pieni sika, hengästytti älyttömästi... Aivan mahtava treeni! Vois rueta aina välillä tekemään tällästä volyymityylistä treeniä. Loppuun 30min ripeetä ylämäkikävelyä matolla.

Kaupassa käydessä jonossa edessä oleva setä katto miun ostoksia (rahka ja rinkeli) ja sano sit "mee vaan ensin", kylläpäs ilahdutti! Ois niin siistiä kun ihmiset tekis enemmänkin tuollasia pieniä juttuja ihan tuntemattomille. Valasee synkänkin päivän tuollaset ihan pikkujutut.

Sit pyöräilin äitille jossa sisko huols miun räpsyttimet kuntoon ja serkku öljys pyörän ketjut. Kateltiin jo skopan kesäkuntoa. :) Tarvii ilmaa takarenkaaseen ja tulppa pitää vaihtaa. Jos säät sallii ensviikolla starttaa miun skootterointikausi. Kävin vielä koiran kaa reippaalla lenkillä. Tästä päivästä jäi tosi hyvä fiilis. Venyttelen vielä jalat telkkaria katellessa ja avot!

Huominen vielä ja pääsen syömään oikeeta ruokaa! Tänään fuskasin sen verran että ennen treeniä prode+ ja treenin jälkeen vesirinkeli ja maitorahka. En haluu heittää treeniä hukkaan syömättömyydellä.

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti