maanantai 21. tammikuuta 2013

Täydellisen takapuolen perässä hikoilua.

Tänään vuorossa jalka/peppujumppaa ja yövuoroa.

Treeni sisälsi mm. maveja ja syväkyykkyjä. Malmin määrällä ei juhlittu, mutta mavea tein ekan kerran ikinä ja kyykyt oli tyyliin ahteri lattiaan. Treeni oli onnistunu ja fiilis on hyvä. Takana on neljä salivapaata päivää, eka kolme tatuoinnin takia ja sit vielä yks hammassäryn takia. Nyt tatuointi on parantumassa hyvää vauhtia ja hammaslääkäri on survonu sulehtuneet hermot täytteen puudutetta, eli eikun treenaamaan.

Seuraavaksi tämän postin "tänään ärsytti"-osuus:
Salilla oli nuori mies harjottelemassa mavea, kun olin ootellu puol tuntia tankoa vapautuvaks ja tehny kaikenlaista muuta, siinä katellessani täysissä raudoissa lattialla treenaajaansa odottavaa tankoa. Menin lopulta kysymään herralta (joka oli viimeiset 10min vääntäny vatsoja toisessa päässä sali) että käyttääköhän hän tankoa vielä kauan, vastaus oli "en käytä, mie tuun kohta purkamaan sen". En ollu uskoa korviani. Ihan kaikkein alkeellisimpia salikäyttäytymis-sääntöjä on "älä varaa laitteita itsellesi" ja "pura tangot heti kun lopetat niiden käytön".

Siinä on tanko, missä on treenaaja? Halooo?!
Edessä on nyt kaks yövuoroa, huomenna on silti tarkotus mennä tekemään kädet ja olat, vaikkapa illalla töihin mennessä. Mie oon yövuorossa hirveen huono syömään mitään. Mukaan lähtee muutama voileipä, jokunen purkki rahkaa ja iso pullollinen pepsi-max:ia. Yövuorot laittaa miulla vähän mahaa sekasin. Mutta jotain on pakko syödä.

Näillä mennään 10tuntia. :)
Mie lähen nyt valvomaan muiden unta. Hyvää yötä! Levätkää hyvin ja kehittykää hienosti!

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti