tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi. Uudet kujeet?

Joo-o. Vuosi vaihtu ilta ja aamuvuoron välissä, eli nukkuen.

Nyt sitten lupauksia vuodelle 2013:

Koska vuosi 2012 oli onnistunut vuosi niin lupaan jatkaa elämääni juuri niinkuin tähänkin asti, eli teen niitä asioita joista tulen onnelliseksi, teen päätöksiä hivenen enemmän sydämellä kuin päällä, enkä välitä siitä mitä mieltä muut on.

Vähennän repsuilua. Kyllä välillä saa nauttia myös elämässä muustakin kuin tappotreenistä, mutta se ei tarkota viikon herkkuputkea joka toinen viikko.

Pidän salilla käynnin päällä. Eli ei mitään kokonaisien kuukausien taukoja. Saleilu tekee miut kuitenkin onnelliseksi ja miulla on kaikenkaikkiaan itestäni parempi olo. Vahvempi olo.



Opettelen sanomaan "ei" asioille jotka eivät ole minulle hyväksi. Oli sitten kyse ruuasta, miehistä, tai mistä tahansa.

Konkreettisia tavotteita vuodelle 2013:

- Löytää oman alan töitä
- Tiputtaa ainakin 7kiloa painoa
- Penkata oma paino
- Saada uusia ystäviä

Siinä muutama pohdinta uudelle vuodelle. Se on muuten jännä miten näin vuoden alussa on aina sellanen olo että kaikki on mahdollista. Se uusi luku-fiilis on hieno, se sama tulee myös muuttaessa uudelle paikkakunnalle tai uuden työn/opiskelun alotuksessa. Totuus kuitenkin on että tää on vaan yks päivä ja että jokainen päivä on uusi mahdollisuus olla loistava, vaikka eilinen oliskin menny ihan miten vaan. Jokainen päivä on upouusi valkoinen sivu ja jokainen meistä itse päättää mitä siihen kirjottaa.

Hyvää alkanutta vuotta 2013!

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti