keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Väsymys

Viikonloppu meni Tampereella mm avantounnin ja paljuilun merkeissä, kumpaakaan en ollu tehny ennen. Avanto oli jännä kokemus. Ensin mennään yhteissaunaan tuntemattomien ihmisten kanssa uikkareissa, istutaan siellä kuin kanat orrella pylly kiinni pyllyssä. Huomasin muuten että olin ainoa alle 40v nainen jolla oli uikkari, kaikilla muilla oli bikinit. Sitten viiletetään pakkasessa avantoon. Otin jopa ihan muutaman uintivedon. Avanto tuntui puhtaasti kivulta! Sitten hirveää vauhtia ylös avannosta. Palelee, palelee, palelee! Mutta ennenkuin kerkeää saunan ovelle asti, yhtäkkiä on ihan lämmin olo. Sitten istuskeltiin pihalla muutaman asteen pakkasessa ja ihmeteltiin miten onkin hyvä olla. Veri kiertää niin että korvissa kohisee ja ihoa kihelmöi mukavasti. Sama vielä uudelleen ja sitten suihkun kautta pukeutumaan. Yllättävän mukavaa!
Sitten illalla lilluin ulkopaljussa kavereiden ja siiderin kanssa. Parannettiin kovasti maailmaa.
Oli oikein kiva viikonloppu, mutta lepo jäi vähiin.


Sunnuntaina, kun palasin kotiin, menin heti salille jumppailemaan alakroppaa. Kyykkyjä, mavea, prässiä yhdellä jalalla yms. kivaa. Treeni tuntu hyvältä ja olo vahvalta. (Ei mikään ihme viikonlopun hiilaritankkauksella.)

Viikko on alkanu töiden merkeissä. Tänään menin töiden jälkeen salille. En muista millon olis viimeks ollu niin mahdottoman huono treeni. Jätin jopa treenin vähän kesken. Eilen oli iltavuoro ja tänään aamu, eli viimeyö meni muutaman tunnin yöunilla. Ehkäpä siksi tuntu että kroppa ei palautunu sarjojen välissä yhtään, vaan koko treeni tuntu yheltä pitkältä sarjalta. Sain kyllä rautaa nousemaan taas pikkusen enemmän kun viimeks, mutta tekeminen oli yhtä tuskaa. Sali oli myös ihan täynnä ja loppujenlopuksi annoin periks ja lähdin kotiin syömään.

Tänään oli ekan kerraan niin lämmintä että laitoin päälle joululahjatakin! Jei!Kyllä se kevät sieltä tulee. :)

  
Kuvatodiste.
Huomenna on töiden jälkeen työhaastattelu ja koitan sen jälkeen jaksaa vielä salille. Siksipä menenkin nyt nukkumaan! Herätys soi huomenna taas 5:00. Hyvää yötä!

-RockDoll-


ps. Kommentit ois kivoja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti