lauantai 5. tammikuuta 2013

Motivaatiota?

Sali on ollu hieman katkolla. Eilen piti mennä, mutta tein sit töissä tuplavuoron eli 14h 15min. Liikuntaa varmaan tuli, mutta ei se salia korvaa. Huomenna sit. Aamulenkit on tullu tehtyy töihin kävelynä, pyörä on rikki. Se sit taas vaikeuttaa salille menoa, miulle ainakin on eri asia pyöräillä töistä salille 20min kun kävellä sinne 50min.

Koitan kerätä motivaatiota että salille meno ei jäisi pelkäksi puheeksi. Kun se "huomenna" lipsuu helposti siihen "ei ikinä". Mistä te lukijat kerää motivaatiota?

Ite katson asiaan liittyviä ohjelmia.

Tämä alko eilen
Austraalian suurimman pudottajan valmentajat ja juontaja.
Luen blogeja, joista löystyy listä tuolta sivusta.

Luen keskustelupalstoja kuten pakkotoistoa ja terhi.net:iä.



Luen fitness ja laihdutuslehtiä kuten M&F hers. 


 Motivaation lähteitä on valtavasti. Mutta valitettavasti minulle se suurin motivaattori on se, kun itsellä menee hyvin ja näen muutoksen. Tässä vaiheessa kun ei enää muista miltä sitä on joskus näyttänyt eikä viimeaikoina ole tapahtunut muutosta, se into ja palo tahtoo olla kateissa. On niin kovin vaikea päästä takaisin oikealle tielle... No. Nyt minä lähden antamaan uupuneelle keholleni sen paljon kaipaamaa lepoa, ja huomenna on taas upouusi päivä ja upouusi mahdollisuus olla upea.

-RockDoll-

1 kommentti:

  1. Tän postauksen kirjotin jo eilen perjantaina. Mutta jostain syystä bloggeri ei eilen halunnu toimia ja julkaista tätä...

    VastaaPoista