maanantai 5. elokuuta 2013

Viikonloppu oli ihan paras. Ensin käytiin äitin kaa lauantaina shoppailemassa ja sit kiinalaisessa syömässä. Ei muuten enää kiinalaista tälle tytölle. Maha menee sekasin siitä kaikesta rasvasta ja hiilarista. Ja kaiken pahan lisäks illalla tuli juopoteltuu ihan pikkasen, ei tosin äitin kanssa. Hih. Mut oli kyllä kivaa ihan sen eestä.

Sunnuntaina olin sit ihan <3. Käytiin rannalla rötkyilemässä, ja kateltiin pari leffaa, ja jopa treenasin! Selkä ja hauikset. Hirveesti pukkas hikee ja jätin kovimmat sarjat tekemättä, koska ehkä krapula. :D



Tänään kauheeesti laiskotti ja väsytti kun pääsin töistä. Mut sit miut natseiltiin salille ja tein prässissä ennätykseni. 210kg x 8. :) Jei! 200 paukku rikki ekaa kertaa.


Ja sit!!! Oli tullu meidän paketti! Oli pieniä logistiikkaongelmia mut paketti hoitu kotiin asti. :) Bia Brasilin pöksyt on ihanat! Mut "one size fit for all", LOL! Aikamoinen kiemusteluprojekti oli saaha housut jalkaan, enkä ees käsittääkseni oo ihan isoimpia salilla kävijöitä. Eli koko on ennemminkin xs-m kuin "fits all".

Eipä tänään tän kummempaa. 3viikkoo enää töitä ja sit pikkusen lomaa. :)

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti