keskiviikko 28. elokuuta 2013

keskiviikko, jo?

 Loma menee kauheeta vauhtii. Mut ei se mitä koska viikonloppuna on Lahti ja Expo! <3

Tänään oli aivan täydellinen loppukesän päivä. Kävin nauttimassa siitä kesämiehen kanssa. Alkulenkki mentiin kiltisti hihnassa, mutta sittenkun päästiin keskelle metikköö latupohjalle, niin herra sai juoksennella irti. Voi sitä pienen bulldogin riemuu kun saa olla vapaana. :) Päivät ei oo enää niin lämpimiä vaikka aurinko paistaakin täydeltä terältä ja syksyn pystyy melkein jo haistamaan.




 Söin aivan liikaa jäätelöä ja sain aikaan pahanpahan olon. Olosta huolimatta, kun ilta alko pimetä, lähdin salille. Tein olkapää/korsetti-treenin. Olkapäät sain kyllä ihanan hapoille ja varsinkin sivu-vipareita veivatessa polte oli todella sulosta.


Korsettin hinkkaus jäi vähiin, koska se jäätelö ilmotteli halukkuuttaan palata samaa kautta ulos kun meni sisään. Teen aina joko "lattiatreenin" tai "laitetreenin" keskivartalolle. Tänään tein laite, ja sekin jäi vajaaksi. Jäi kierrot tekemättä. Ja hooverit, jotka teen aina vatsatreenissä.
Oon nyt tykästyny salin vatsarutistuskoneeseen jossa tulee tosi hyvä venytys ja supistus, siinä siis liikkuu tuo jalkaosiokin. Siks on tullu tehtyy tuota laitetreeniä tässä viimeikoina vatsalle.


Taas pukkaripällöttelyä.

 Paljon supereita koska a) kun on paljon liikkeitä niin en halua viettää salilla koko päivää/iltaa, ja b) sykkeet pysyy ylhäällä ja polte on ihana!
Pienemmille lihaksille miulla tuntuu toimivan hyvin, vaikka tekee samalle lihakselle superin molemmat liikkeet.

Huomenna vielä rutistan selän ja hauikset, niin sit on tän viikon kaikki treenit tehty, ja viikonloppuna voi ihan vaan syöpötellä ja expoilla hyvällä omallatunnolla. Varsinkin kun sitten maanantaina alkaa dietti! Voi, voi.. Ihan hirvittää mihin paino on noussu, ei oo ihan kauheen hyvin tää tasapainoilu onnistunu nyt lomaviikolla... :( Mut se on sen ajan murhe. Nyt on loma ja kaikki on vaan ihanaa. :)

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti