sunnuntai 25. elokuuta 2013

mökkeilyä

 Ihan ekana pikku vinkki Joensuussa asuville:
Löytyy keskiviikon Heilistä...
Tällä viikolla on mökkeilty oikein urakalla. Ensin oli töissä mökkipäivä torstaina. Ei paljoo sää helliny... Istuin ulkona grillivahtina märkänä ja viluissani.


 Ja sit lähettiin miehen kaa mökille perjantaina. :) Aurinko paisto ja oli ihanaa! Pelkkä mökille ajaminenkin oli jo tosi mukavaa kun säät suosi. Ja siis miehän en aja, ihan vaan istun kyydissä.

Löydettiin veneestä hämyläinen.
Ja mie tietysti pelastin sen. :)
Ei kauheen innokas kuvattava.
Mut miut päästettiin rattiin! :)
 Oltiin kaks yötä poissa ja oli kyllä mukavaa. Mie en vaan millään meinannu osata olla kun ei ollu tietokonetta ja sähkön puuttumisen takia ei voinu kännykkääkään käyttää pahemmin, ettei akku lopu. Ja on muuten ihan pirun pelottavaa yölläkun on ihan pimeetä ja ihan hiljasta, oon niin tottunu siihen että kaupungissa ei koskaan oo hiljasta tai pimeetä. Osasin mie sit loppujenlopuks eilisen rötkyillä ja puuhastella ihan vaan halko/tuli/vesi juttuja ja rauhottuu. Ruoka oli salaatti/liha/kaurapuuro linjaa suurimmaks osaks eli ihan terveellistä. :)

Miullapa alko muuten kesäloma! Oma ajatus että alan ottamaan keikkoja 5.9 alkaen, mut saattaa olla että tää venyy jos töitä ei tarjota. Vaikaa ihan vaan rentoutuu ja nauttia vapaasta kun pelottaa ettei niitä töitä sit ookkaan. :( Mut pitää vaan luottaa siihen että kaikki järjestyy ja niitä töitäkin löytyy, ainahan niitä on löyty. :)

Nyt jatkan vielä rötkyilyy tuossa omassa sohvassa ja illalla meen tekemään viikon viimesen treenin. Pitää kokeilla tikulla jäätä jos löytäs jonkun vaikka kaveriks!

-RockDoll

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti