tiistai 27. elokuuta 2013

Tiiistai

Tiistai ja on vaan ihanaaaa kun saa nukkua. :) Aamu alko puurolla ja raejuustolla. Puuroon laitoin margariinia. <3 Nom.


Sit salille rinta/ojentaja-treeniä tekemään. Oli kyllä hyvä ja vahva olo. Olin päättäny kokeilla ekan kerran vinopenaa 14kilon käsipainoille. 12kilolla meni 12toistoo suht siististi (vikat vähän vajaita). Sit hain ne isommat mötkyt siihen ja koitin kovasti psyykata itteeni. Jaaa... Eihän ne noussu. Ei yhtään. En saanu niitä rinnalta ylös. :( Ketutti ihan vietävästi! Edessä on kuitenkin taas diettaaminen ja sillon saa olla tyytyväinen jos nousee enää nuo kakstoistasetkaan.

PullDownien välissä illistelyä.

Treenin jälkeen suihkuun, tosi harvoin käyn salilla suihkussa, se on epämiellyttävää. Sit suihkunraikkaana kesätyönpomoja treffaamaan. Käytiin pientä palautekeskustelua kesästä. Ja sain ihanan lyhdyn joka löys heti kodin miun parvekkeelta. 

Laiskan naisen palkkari.

 Kun pääsin kotiin söin ja pesin pyykkiä ja siivoilin keittiötä yms. Ja hemmottelin itteeni vähän suklaapähkinöillä. Ekat kaks oli hyviä ja sit melkeimpä vaan ällötti. Jännä miten makuaisti tottuu siihen ruokaan mitä syö ja sit erillainen maistuukin vaan pahalle...


Ja sit piti mennä kattelemaan kaiken maailman motivaatio-videoita tuolta tuubista... Ja koska kroppa ei tuntunu vielä kovin loppuun ajetulta niin lähdin lenkille. Juokseminne on hirveää. Mutta koska se polttaa rasvaa paremmin kuin mikään muu, niin pitäisi vaan opetella taas tekemään sitä. Lenkki kesti hurjat 20min joista juoksin 15 kolmessa erässä ja olin varma että kuolema tulee.
Otin muuten lenkille kokeiluun ne miun uudet Bia Brazilin pögät. En oo vielä kuosissa pitämään niitä. :( Yläosa ei halua pysyä tuossa keskivastalo-löllerön päällä vaan se rullautuu alas. Pitää kokeilla käyttöön ottoa kunhan löllerö on häädetty. Muuten housut on loistavat! Eivät hiosta eivätkä purista vaikka ovat istuvuudeltaan tiukat. Saavat kyllä siihen hintaan ollakkin loistavat... *jupinaa*
lääh
Nyt venyttelen kintut ja pyllähdän loppuillaksi sohvaan. :)

-RockDoll-

Videon laatu ehkä hieman huono...
Mutta jos tää ei sytytä hinkua treenata niin ei mikään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti