perjantai 1. marraskuuta 2013

Treenifiiliksiä

Menossa on nyt toinen kierrot rock hard-treenejä. Olen jättäny treeneistä pois nuo "hyppelyosiot". Niissä on muutenkin niin paljon tekemistä että tahtoo into loppua kesken. Ja rehellisesti puhuen ei tee ees mieli mennä salille jos eessä on reilusti yli 90min treeni. Ennen treenit oli n. tunnin mittasia...


Oon nyt kokeillu ekan kerran penkkiä kapeella otteella ojentajille. Ja on muuten ihana liike, polttelee niin että meinaa itku tulla viimesissä toistoissa. Ohjelmaan kuulus myös dipit 4xmax. Mut mitäs jos max on yksi? Miun ojentajat on ihan onnettomassa kunnossa. Oon vähän fuskannu niiden tekemisessä kun se ei oo "kivaa". Mut tuon kapean penkin myötä siihen tuli ihan uus ulottuvuus. Jännää miten tuotakaan ei oo tullu koskaan ennen kokeiltuu. :) Onneks tää uus ohjelma pistää kokeilemaan uusia juttuja. Tuntuu että tulee ihan uus kipinä treeniin uusien liikkeiden myötä. Sitä niin helposti jumahtaa siihen vanhaan tuttuun, jää mukavuusalueelle.

Hyvin käy better bodiesit rotsin ja maihareiden kaa. :) Eiks?
Jotenkin tuntuu töissä isoja ja jäykkiä ihmisiä pyöritellessä ja nostellessa, nyrkkejä ja potkuja väistellessä vaipan vaihdon lomassa että "hyppelyitä" saa tarpeeks jo siellä, ei tarvii enää salilla hypellä. Selittelyn makua? Näillä nyt kuitenkin mennään. ;)

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti