sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sunnuntai.

Huomenta.

Olen päässy sängystä ylös suht ajoissa ja puuron jäähtymistä ja vetäytymistä ootellessa, ajattelin vähän kirjotella tänne pitkästä aikaa. 

Ei oo oikein tullu kirjoteltua kun tuntuu ettei oo mitään kirjotettavaa. Mie käyn töissä ja salilla, mie haparoin ruokavalion kanssa. Eli ihan samaa kun aina. Treeni kulkee, mut sotaa on vaikee voittaa jos joka toinen taistelu hävitään, eli se ruoka. Tälläviikolla olen tosin onnistunu syömisissäkin paremmin kun aikoihin,  mutta heti jos repsahtaa yhtään niin se näkyy vaa'alla.

Treenissä miulle on noussu yllättäen uusi lempitreenattava, ojentajat! Entinen inhokki, tällähetkellä jotain ihan huippua. Ja kaikki mitä tarvittiin oli kapea penkki. :) Kun vielä sais selän treenaamiseen saman innon, suurinpiirtein kaikki muut osaset on loksahellu treenissä kohdilleen, paits se selkä.


Ilkesimpä laittaa ekaa kertaa nuo miun Bia Brazilit jalkaan. Ja vaikka ne tahtoo vyötäröltä rullautua jatkuvasti alas niin eivät näyttäneetkään jalassa pahalta. Siitä saa inspiraatiota ja toivoa, että vaikka vuosien saatossa vaa'an lukema ei olekkaan pysynyt niin alhaalla kuin olisin toivonut, niin kroppa on selkeästi muuttunu. Paketti on tiiviimpi. Ja vaikka en ole vielä tyytyväinen yhteenkään osaseen kropassani, niin tunnen että olen lähempänä kuin viimevuonna tähän aikaan.

Nyt puuron syöntiin ja sit salille, tekemään viikon viimenen treeni. Ulkona sataa lunta ja koko maailma on valkonen. Kuukausi jouluun. :)

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti