tiistai 5. marraskuuta 2013

Tavallinen päivä.

Iltavuoroaamu. Heräsin 8:30 ja söin aamupalan. Reippaana pesin sit koneellisen pyykkiä, tiskasin kaiken kertyneen tiskin, höyrytin kilon kaalia. Laitoin kodin kuntoon, koska meidän talonyhtiössä alko eilen ilmastointien tarkastaminen. En halua että koti on räjähtäneen näkönen jos tänne miun töissä ollessa poksahtaa joku setä.

Rakas höyrytin. <3
Hiimailin myös pitkään noissa miun Bia Brazilin trikoissa ja tsemppasin itteeni laittamaan ne salille päälle. Otin ne kyllä treenireppuun mukaan.
sää ei paljoo mieltä ylennä

Yheltätoista polkasin keskustaan, kävin lataamassa salikortin (Energylle vielä kerran) ja hain sokokselta siskon jolululahjan. :) Sitten tukkaputkella töihin. 11:45 avasin työpaikan oven ja alotin 9tunnin iltavuoron lounaskärrin hakemisella.

 Töiden jälkeen hetkeks väsymys valtas ja mietin et mitä järkeeee??? Mut hain sit vähän vauhtia äitiltä ja siis lähinnä suklaakulhosta. Söin kaks tuollasta suklaaököä. Ja jatkoin matkaa keskustaan.


 En sit saanu itteeni vetämään jalkaan niitä trikoita. Omassa päässäni näytän niissä aivan naurettavalta. Treenasin siis ihan vaan kollegepöksyissä.

Käsi näyttää revityltä.
Venyttelytilasta oli kadonnu hassut pakattomat laitteet ja tilalle oli tullu tollasia pahvilaatikoita. Mie jo vähän innostuin et mitä uutta ihanaa on hankittu, mut lähempi tarkastelu osostti että paketeissa on kaksi uutta kuntopyörää ja uusi juoksumatto. :( Miun mielestä energyllä on tarpeeks noita lämmittelyvehkeitä. Taitaa tällähetkellä löytyy kolme juoksumattoa, viis tavallista kuntopyörää + sellanen eteenpäin poljettava, kaks soutulaitetta ja erillaisia poljettavia stepperivehkeitä varmaan 7. Se mitä mie tuonne kaipaisin olis kevennetty leuanveto/dippi-laite.

Salihanskat on rikki... Ne repsottaa ja kääntyy nuo reunat pahasti ja siten painaa. Pitäs ostaa taas uudet. En vaan tiedä millaset olis hyvät.

Kotiin poljin vähän erikautta kun kävin abc:llä ruokakaupassa jauhelihan verran kotimatkalla. Oli muuten ihana reitti, ja oli jotenkin kauheen kaunista. Harmi ettei tuo kännykän kamera oikein kuvaa tuolla pimeissä olosuhteissa. Pitää ehkä joku ilta polkasta tuonne järkkärin ja jalan kanssa, siitä onkin pitkä aika kun oon viimeks innostunu valokuvaamisesta.





ABC:n alejauhelihat. :)
En nähny yhtäkään ihmistä abc:n ja kotipihan välissä. Oli vaan kauheen rauhallista ja kaunista, oikein mieli lepäs. Jostain syystä räntäsade ei haitannu enää yhtään ja mieli oli hyvä.

Pääsin kotiin lähempänä puoltayötä. Söin iltapalaa, kävin suihkussa ja painuin nukkumaan. Oikein hyvä päivä.

Ja nyt tän päivän kimppuun.

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti