maanantai 25. marraskuuta 2013

Oi ihanat miehet.

Viikko potkaistu käyntiin. Käyty töissä ja treenattu.

Raahauduin töistä salille, puoli nukuksissa, pää suristen. Kun pääsin salin puolelle, siellä istui mitä upein mies ja puski rautaa. Sydän jätti lyönnin väliin ja pää tuntu (jos mahdollista) vielä kevyemmältä. Sitten siinä miettimään et miten toiseen voi salilla ottaa kontaktia. "Moi, käyt sä usein täällä?" ei oikein toimi salilla. Voiko salilla yleensäkkään mennä iskemään? Siinä kun päässä pyöri "keksi nyt jotain", tää ilmestys sai viimesen vinopena-sarjan tehtyä, nappas kassinsa ja lähti. Siinä sit istuin pettyneenä ja edelleen hyvin väsyneenä.

Mietittyäni tätä olen päätynyt lopputulokseen että jos toinen on kiinnostunut, on ok mennä sanomaan jotain (se mitä se olisi, en tiedä), mutta jos toinen ei oo kiinnostunu niin se ei sovi. Mut miten tiedät onko toinen kiinnostunu?

Niinhän se menee itelläkin et jos esim tää:
...tulis salilla sanomaan jotain, niin se ois ihan sama mitä se sanos, ja hymyilisin loppupäivän.

Mutta jos joku tällänen:
...kattos päinkin niin mielessä kävis: "ei salilla jutella, uspo".

Tää on oikeesti kyllä iso ongelma tälläsen sinkkunaisen elämässä. Ainoa paikka jossa näkyy miun makuun olevia miehiä, on sali. Ja salilla se jutun alottaminen ei sit ookkaan helppoa ja pakkiksen keskusteluista päätellen ei ees toivottavaa/sallittua. :(

Heh, on miulla ongelmat. :D

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti