maanantai 28. lokakuuta 2013

Väsymystä

Kolmivuoro työ ja päivien lyheneminen, ja varmaan myös kylmyys on saanu miussa aikaan taas sellasen väsymyksen että sali tuntuu ihan ylimääräseltä ponnistukselta. Töiden jälkeen väsymyspäänsäryn kanssa kun mietin, että poljenko tästä nyt salille tekemään lähemmäs kahden tunnin salitreenin, vai menenkö kotiin sohvalle vilttien alle kattomaan telkkaria... Niin jostain kumman syystä tuo jälkimmäinen vetää puoleensa tosi lujaa. Olenkin siis viimeisen kahden viikon aikana saanu kasaan vaan neljä salitreeniä. Joka on aiva liian vähän!!!
työ doll

Jos asusin lähempänä salia, niin tilanne olis ehkä toinen. lähteminen olis ehkä helpompaa. Tai jos tästä kulkis bussit fiksusti että pääsisin töihin ja salille bussilla. Tai jos miulla olis auto. Jos, jos, jos, jos. Tai sit ei.

Kävin mie eilen salilla. Kuvissa näkyy miun messuilta ostetut better bodiesit. Noi pöksyt on vaan niiiin makeet. Ja ne on kokoa S! :) Tuo toppikin on itseasiassa uus, miulla on tuollanen jo vaalenharmaa, mut se on niin loistava et ostin sit tuon mustankin, joka ei kylläkään oo musta vaan tummanharmaa... Nyt pitää muuten lopettaa treenivaatteiden ostaminen, miulla on 9 toppia, neljät rintsikat, 6 treenihousut ja kaks pitkähihasta. Ainii, ja kaks t-paitaa... :D Treenitopeista kolme oottelee tällähetkellä laihtumista ennenkun pääsevät käyttöön.


Oli muuten aika rauhallista treenailla kymmenen maissa illalla. Tuossa vaiheessa sain olla melkein yksin, toisella puolella oli yks mies.

Mietin tässä nyt että otanko vielä marraskuulle kortin Energylle ja sit vasta joulukuussa siirryn Aittaa. Energy on isompi ja parempi, siis ihan heittämällä. Mut Aitta on lähempänä. Eli nyt pitäs miettii et jaksanko käydä keskustassa asti vai enkö. Kortin lataukseen viikko. Johonkin ratkasuun olis päästävä.

Ruuat alkaa luisua hyvin paikoilleen. Alkaa tulla töiden ja treenien mukaan rutiini et miten syön mikäkin päivä. :) Kyllä tää elämä taas tästä. Enää ei erokaan kaivele, oikeestaan oon aika helpottunu että se sekasotku on vihdoin oikeesti ohi.

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti