keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Älä nyt bodariks rupee...

...ja muita fiksuja kommentteja koskien saleilua ja laihdutusta.

Saleilusta:

"Naiskehonrakentajat on kuule rumia, ei sellaseks kannata rueta."
Sitten selitetään että ei, en mie kehonrakentajaks yritäkkään, ei ne oo miunkaan silmään kauniita. Salilla käyvistä suurin osa ei hae mitään Bull Mentula lookkia.

"Et kai sie tee isoilla painoilla?!"
Milläs sitten? Ja sitten selitetään että naisena et todellakaan pullahda yhtäkkiä lihaskimpuks vaikka tekisit miten isoilla ja että se "tee 25toiston sarjoja kilon painolla" on ihan höpöhöpöä. Tai ainakaan se ei vie minua lähemmäs tavoitteitani.

"Eikö siellä oo ikävä käydä kun siellä haisee hiki?"
Ai, en mie haista. Haisen siellä itekkin.

"Kyllä alkaa mennä tuo homma vähän yli, jos pitää muuta elämää järjestellä salilla käynnin mukaan."
Tän sain kun sanoin etten lähe juomaan perjantina koska haluan treenata lauantaina...



Laihdutuksesta:

"Mistä sie muka laihdutat? (Ota pulla!)"
Miun takapuolen ympärysmitta on metrin... Eli esim sieltä...

"Voi, mie tykkään niin paljon ruuasta ettei miusta ois laihduttamaan. (Ota pulla!)"
Niin miekin tykkään, sikshän miun pitää laihduttaa.

"Et kai sie oo hurahtanu johonkin diettijuttuun? (Ota pulla!)"
Miulla oli töissä eväänä mm. sheikkeriin tehty smoothie. Mitä tuohon voi ees vastata? Joo oon hurahtanu sellaseen kuin "puhdas, terveellinen ruoka".

"Voi miten sie oot reipas! En mie jaksas aina kulkee pyörällä jokapaikkaan! Voi kun ois itelläkin noin paljon energiaa! (Väsyttää ihan jo ajatellakkin, otan pullan.)"
Ei miulla oo sen enempää energiaa kuin muillakaan. Muttakun on luonnostaan laiska ja taipuvainen lihomaan niin pakko hyödyntää kaikki kalorinkulutusmahdollisuudet. Sitäpaits miulla ei oo autoo.


Tärkein pointti jonka voin saleilun ja laihdutuksen puolesta vetää esiin näissä keskusteluissa on se että minä haluan elää näin. Tämä on minun päätökseni ja toivon että sitä kunnioitetaan. Tämä ei näytä helpolta koska se ei ole helppoa, eikä se ole aina mukavaa ja minä lipsun useammin kuin haluaisin myöntää. Mutta, tämä on minun oma valintani.


Ja se vesittäminen! Mitä se on? Joillakin naisilla (miks se muuten onkin nimenomaan aina naisilla?) on tapana vesittää toisten yritykset. "Kyllähän sie nyt yhden keksin voit ottaa." "Ei elämä voi olla niin tiukkaa ettei voi siideriä juoda." "Sie käyt siellä salilla kyllä ihan liikaa, pidä vaan vapaa päivä." "Mie olin siulle hei sen 2e velkaa niin ostin siulle karkkipussin, olehyvä!"
Siis ihan tosi...

Mutta riittää tää valittaminen:


-RockDoll-

ps. en ole ottanut enkä omista oikeuksia yhteenkään tämän postauksen kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti