sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Etukyykkyä ja treeni-intoa.

Aina silloin tällöin tulee oikein kunnon treeni-innostus. Nyt on sellanen päällä. Tälläviikolla kävin salilla viidesti, tänään meinasin jo mennä, mutta sitten totesin että pidän välipäivän ja jatkan huomenna intoilua. Miulla on nyt yö-vuorot menossa, niin kroppa ja pää on hieman epänormaalilla rasituksella muutenkin.

Ma: Takareisi, peppu ja olkapäät
Ti: Selkä ja hauis
Ke: Etureisi ja vatsat
Pe: Rinta (sali meni kiinni ja ojentajat jäi tekemättä)
La: Ojentajat

Enpä oo muuten ikinä ennen hinkuttanu ojentajia niin huolella kuin eilen! Neljä liikettä, neljä sarjaa per liike, 12-20 toistoa per sarja. Kunnon volyymimättöä ihan kunnon painoilla. Kapea penkki, penkkidipit, push down ja loppuun ihan tappiin asti hinkutetut skull crusherit. Olis ollu paukkuja vielä ja olisin halunnu tehdä juoksumatolla intervallitreenin. Mutta juoksumatto oli käytössä, enkä malttanu jäädä odottamaan.

Selkäpäivä ja versat kokeilussa.

Kyykkään tällähetkellä kahdesti viikossa, etureisipäivänä etukyykkyjä ja takareispäivänä syviä takakyykkyjä. Etukyykkyä oon nyt tehny kahesti, ja tällä toisella kerralla liike tuntu jo paljon paremmalta ja lisäsin jopa varovasti painoakin. Ensin vaan 1,25kg rillukat ja sit 2,5kilon lätyskät. Enskerralla sit taas lisää. En kyykköö kovin syvälle, koitan pitää liikeen etureidellä. Mutta kyllähän tuo ahteri kipeytyy silti.


Erinomainen juttu etukyykystä täällä! Tämä kirjoitus sai minut innostumaan yrittämään itsekkin. Olen kyykkäillyt tällä otteella:
Peter Wilenius näyttää
Kun se "oikea" ote on tämä:


Harjoitukset siis jatkuvat. :)

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti