lauantai 11. tammikuuta 2014

(treeni)historia osa 1

Ensimmäisen kerran löysin tieni salille syksyllä 2003. Opiskelin silloin Ilomatsissa verhoilijaksi. Ikää oli 19. Kuljin kouluun bussilla joka oli perillä 7:35, kahtena päivänä viikossa menin suoraan bussista salille ja siitä sitten kouluun. Olin tietysti niinä päivinä tunnin myöhässä, opettajan luvalla. Meillä opiskeltiin "pajalla" jossa teimme asiakastöitä opettajan ohjauksessa. Niinpä myöhässä oleminen oli mahdollista.

Innostus taisi silloin kestää puolisen vuotta ja loppua siihen kun aloitin thainyrkkeilyn. Mitään salikuvia ei niiltä ajoilta ole, mutta muutamia räpsyjä kuitenkin.

Kävin niihin aikoihin välillä myös ampumaradalla tuulettumassa.



Salilla käynti oli todella haahuilua. Tein sitä sun tätä niillä sun näillä painoilla. Olin olevinaan kovinkin hurja. :D Välillä kaverit tuli kans, yleensä kuitenkin kävin yksin.

Thaikku oli kivaa, keho muuttu ja pystyin asioihin joihin en ole koskaan ennen (enkä sen jälkeen) pystyny. Pystyin punnertamaan sata kertaa, pystyin potkaisemaan itseni pituista ihmistä päähän... En sitten tiedä oliko neljän kilometrin kävely, vai mikä lie, mutta treeneihin lähteminen muuttu vaikeemmaks ja vaikeemmaks. Ja jäi sitten kokonaan.
Haaveilen kyllä jatkuvasti thaikun uudelleen alottamisesta, mut kolmivuorotyö mahdollistaa aika huonosti minkään harrastuksen mihin pitäis päästä tiettyinä päivinä, tiettyihin aikoihin. Ainakin alkeiskurssi olis hyvä käydä lähes kaikki kerrat.

Kun thaikkukin sit jäi, jäi kaikki liikunta. Enne seuraavaa innostusta menikin sitten aikaa. Palaamme seuraavaan innostukseen myöhemmin. :)

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti