sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ilta salia

Eilen ostin jääkaapin puolilleen siideriä. Sit päätin että ne voi juoda joskus toiste ja lähdin salille. Salilla oli ihanan tyhjää, niin pysty kokeilemaan kaikkee mitä ei aiemmin oo ilenny. :)

Tiedän että kuulostaa hölmöltä, mutta en oo koskaan uskaltautunu kokeilemaan vipuvarsi prässiä. Eilen kokeilin ja oon ihan in love! Tosi hyvä tuntuma! Ja loppuun hinkuttelin sit pykkyä smithissä. Suoritustapa: laske tanko tarpeeksi alas, lado malmit kyytiin. Käy selinmakuulle tangon alle. Sitten yhdellä jalalla työntelet tankoa ylös ja alas. Hassu liike. Mukava tuntuma. Apinoin sen yhdeltä meidän salin ihanan timmiltä mimmiltä.


Hiljasta on...
<3
Nää tälläset ottaa minuu aivoon!


Sit postin ärsytys valitus osioon: salilla oli treenannu minuu ennen ilmeisesti apinat. Koska jokainen ihminenhän tietää että että omat jäljet korjataan ja jos ne levyt saa laitettua tankoihin/laitteisiin niin kyllä ne saa sieltä poiskin! Olipas tosi kiva kun vipuvarsiprässiin oli jätetty 50kg kiekot. Mie en niitä sieltä saa pois nostettuu. Piti käydä sit pyytämässä apua toisella puolella treenaavalta sedältä. (Olispa ollu ees joku jumalainen puntti äijä...) Toinen rasittava asia oli valot, jotka siiryy vähän ennen yhtätoista liiketunnistimille, ja liiketunnitimesta ne sytty noin 30sekunniks ja sitten sammuvat taas. Oli aika disco mode.

Treeni:
Takakyykyt
Vipuvarsiprässi, takareisi painotteisesti
Smith
Reidenojennus
Pyllyn vatkaamiset smithissä

Tein ihan erillaisen treenin kun oli niin ihanasti tilaa touhuta.<3

Dietistä kirjottelen enemmän tuossa alkuviikosta kunhan saadaan kuntokuvat otettua. Täytyy kyllä myöntää että kypärästä loppu pito puolivälissä ja sitten lipsu jatkuvasti. :( Mut siitä enemmän sit.

-RockDoll-

2 kommenttia:

  1. Missä salilla käyt kun noin myöhään pääsee treenaamaan? :) Siistin näköinen paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuonne pääsee ympäri vuorokauden ovikortilla. Sali on Energy. Iso vapaiden painojen puoli, kattava laitepuoli, jumpat, venyttely tila... Kovasti oon tykänny. :)

      Poista