keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Hämmentävän hyvä aamu.

Minä olen maailman aamu-unisin ihminen, enkä koskaan vapaaehtoisesti tee mitään ennen puoltapäivää.

Tänään pääsin kuitenkin sängystä ylös jos kahdeksalta ja oli tunnin päästä siitä raejuuston ja banaanin voimalla salilla! Oli valtavan kiva treenata kun koko salilla oli miun lisäks vaan yks ihminen, jolla oli ihan eri kuviot kun miulla. Huomas tosin lihaksista että aamu ei oo miulle se optimaalisin aika treenata, mieluiten käyn salilla illalla.

Kello ei ole vielä yhtätoista ja mie oon jo käyny salilla ja pyöräilly aurinkoisessa pikkupakkasessa pienen happilenkin. Nyt ruoka on porisemassa (kaalia, lihaa ja tummaa makaroonia) ja mie oon suihkunraikas. :) Hyvin epänormaalia...

Salilla vuorossa oli rinta/olkapää/ojentaja-treeni. Muuten kulki oikein mallikkaasti, mutta en löydä noille takaolkapäävipareille oikeeta tekniikkaa. Yritin kovasti, mutta liikerata ei vaan tunnu millään tasolla luonnolliselta. Ei auta yritti sitten seisten tai penkillä. Pöh. Pitää ettii videoo ja kokeilla uudelleen jossain vaiheessa. Ja toinen ongelma on että miun kyynärpäät vihaa ranskalaista punnerrusta. Eli nyt pitää sitä päättää mitä sen sijalle laittaa.

Terveisiä salilta
Mutta nyt tää alkaa suunnitella syömistä ja iltavuoroa, töihinkin pitää valmistella eväät.

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti