maanantai 11. helmikuuta 2013

Ostoksia ja haaveilua.

Voisin yövuoron ratoksia esitellä vähän viimeaikojen salitarvikeostoksia ja haaveilla uusista jutuista.

Jokunen viikko sitten tuli ostettua rannetuet penkkaamiseen, miulla nimittäin ranteet paukkuu ja muljuaa penkatessa jo ihan pelkän tangonkin kanssa ihan miten sattuu. :( Tuet valikoitu ihan sen mukaan mitä Prismassa sattu olemaan. Ja siellähän sattu olemaan Gaspin oranssit versiot. Oon tykänny ja toimii erittäin hyvin. :)
Sitten pistin tilaukseen uudet salihanskat. Vanhat alkaa olla aika silppua. Ilmankin vois tietysti treenata, mutta kun olen tottunu niitä käyttämään niin niitä nyt sitten käytetään. Tilaus siis vetämässä Gazoz:ilta ja innolla odotan millon pääsen koikelemaan. Nää valitsin merkin ja ulkonäön perusteella, netistä on hankala muuten oikein valita...
Harbinger, women's pro glove, Better bodiesilta
Sitten hankin jotain mihin en oikein tiedä uskonko... Eli vihreätee-kapseleita. Mutta kevät on tulossa ja painoa olis tavotteena saada se 5kiloa pois.
Lupaus kuuluu:
• Saa aikaan termogeneesin
• Polttaa rasvaa ja kiinteyttää
• Yhdessä käytettynä CLA+ ja Green Tea tehostavat laihtumista
Vahva Green Tee tehostaa rasvanpolttoa. Vihreä tee aktivoi aineenvaihduntaa. Tutkimuksissa Green Tean käynnistämä termogeneesi poltti rasvaa viikkotasolla lähes 200 g enemmän verrokkiryhmään verrattuna. Sisäelimiä ympäröivän viskeraalirasvan palaminen on eduksi sydämen ja verisuonten hyvinvoinnille. Se myös vähentää keskivartalolihavuutta ja metabolisen oireyhtymän mukanaantuomia terveysriskejä
Joten kokeillaan ny!

Ja sit päästäänkin sinne haavepuolelle. :)
Eli sitten kun olen tarpeeksi hoikka (mitähän sekin sitten tarkoittaa) niin tilaukseen lähtee Better bodiesin Cherry Hill Jazzpantsit punamustana ja samalta merkiltä treenitoppi.

Tällähetkellä jos laittasin nuo päälle niin lopputulos olis lähinnä huvittava, oon sen verran lyhyt ja paksu.

Joku nyt ehkä huomaa pientä merkkiuskollisuutta. Better Bodies on merkkijohon oon tykästyny kovasti, se on kieltämättä kallis, mutta vaatteet on todella mukavia päällä, laadukkaita ja miun silmään vielä hyvännäkösiä. Tykkään salilla että päällä on käytännölliset ja hyvännäköiset vaatteet. Katonhan mie muutenkin mitä päälleni pistän, miks en sitten salilla? Miulle on muutamat Better Bodiesin "collagehousut" ja ne on käytössä lähes joka päivä, äärettömän mukavat ja käyvät tosi hyvin miun työmatkapyöräilyyn. 

Salilla arvostan kovasti jos myös kanssa saleilijat ovat laittanu päälle asianmukaista. Ei nimittäin ole kaunista katseltavaa ne karvaiset mahat ja työmiehen hymyt jotka vilkkuu virttyneiden verkkareiden ja liian pienten t-paitojen välistä. Eikä se oo naisillakaan kovin kaunista jos sinne on lähetty vanhoissa arkikäytöstä poistetuissa rintsikoissa ja nirunaru topissa. Miten ihminen voi ees treenata jos pitää pelätä että kohta jotain vilahtaa?

Sitten vielä viimeinen haave: uudet salikengät. Tämä onkin sitten yllättävän vaikeaa. Minkälaiset on hyvät salikengät? Painitossut? Näitä suositellaan pakkiksella. Hienot "fitness-kengät"? Näitä yritti urheiluliike miulle myydä.Tennarit? Jotkut kuulemma treenaa näissäkin.

Näihin pohdintoihin jätän blogin tältä yöltä ja lähden tarkastamaan vaippoja ja kääntämään kylkiä.


-RockDoll-

Loppukevennys. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti