lauantai 19. huhtikuuta 2014

Plussakaloreita ja kaikkee kivaa.

Alko tuo Ms. fitness ja sehän alko plussakaloreilla. Syön ihan SIKApaljon enemmän kuin ennen. Ja hämmentävää on että paino on pikkusen tippunu! Jei! Aluks pelotti kauheesti plussalle siirtyminen ja olin itseasiassa päättäny etten mie syö niin paljoo. Mutta kannattavaa taitaa olla tää ohjeiden mukaan meneminen. :D

Treenatessa on ollu paukkuja paremmin ja mielihaluja ei ole, kun saa syödä muutenkin niin paljon.

Maanantaina pääsin hillumaan typötyhjälle salille!


 Välipalana saa syödä jotain muuta kuin rahkaa!!


Kevätkin jo selkeesti tullu! Käytin pyöränkin huollossa ja nyt sillä on ihan ylikiva poljeskella ympäriinsä.


 Töissä oli minikanoja pääsiäisen kunniaks. Taidettiin tosin olla hoitajat enemmän innoissaan kuin potilaat! :D


En tiedä onko kevät vai mikä on mutta nyt on tullu tilattuu ihan pipona treeniroinaa. Torstaina tuli BodyActionin paketti! Ja nyt odottelen miun mass:in alepaitaa ja Fitnesstukun pakettia. :)





Toi 6-pack on ihan kesää silmälläpitäen. Saa rantsuun ja junamatkoille ja kaverille ja töihin eväät mukaan siististi. Ja tilasin sit noi six deucet nyt miekin. Ja ne on ihanat. Nyt mietin et otanko ne heti pitoon vai säästänkö siihen että paino alittaa jonkun lukeman.

Rahaa on nyt ollu noita treeniroinia varten hyvin, kun jäi lähtemättä Fitness Classiceihin. :( Olin kyllä kovasti menossa, mut kaverit jättäyty yks kerrallaan pois niin en sit yksin lähteny. Ja maanantaina piti olla tatuointiaika, mut tatuoija soitti että hän on kipeenä ja aika siirty parilla viikolla.

Mut onpahan nyt sit vara muihin kivoihin juttuihin, ja tuon kuumailmapallon kerkee raaputella valmiiks vielä ihan hyvin, ennenkun lähen Tampesteriin.


Tuossa on nyt sitten taas nakuilukuvia. Pylly roikkuu edelleen. Ja rasvaa sais palaa kauttaaltaan. Sisäreidet on itelle ikuinen ongelma-alue. Ja reisiin haluisin lisää kaarta! Lisää lihaa ja läskiä pois, kiitos. Meen vielä ensviikolla kehonkoostumusmittaukseen, että näkee missä mennään.

Yövuorot alkamassa. Pääsiäisen kunniaks. :) Ihanaa pääsiäistä kaikille teillekkin!

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti