tiistai 22. huhtikuuta 2014

Nukkumispäivä

Kuvia. Ja jos joku ei halua nähdä allekirjoittaneen alushousuja niin kannattaa lopettaa lukeminen nyt.

Yöt takana ja nukkumispäivä menossa. Eli se ainoo yövuorojen ympärillä oleva päivä jollon en nuku. :D Pääsin töistä 07:05 ja olin nukkumassa 7:40. Herätys soi 12:15. Nukun mahdollisimman vähän öiden jälkeen, että illallakin tulis uni.

Kuvia parilta viimepäivältä.Autettiin Edin kaa äitiä pihatöissä. Äitin mukaan oltiin hyödyttömiä. :D


Heräsin siis 12:15. Ja olin klo:12:50 Energyllä kehonkoostumusmittauksessa.


Sain hyvää palvelua, niinkun tuolla aina. Ja taas ketuttaa. Aina ketuttaa kun on käyny tuossa mittauksessa. Lihaa on tullu vuodessa reilusti alle kilo ja rasvaa useempi kilo. :( Mutta tuo mittaaja sano että miun työn epäsäännöllisyys tekee kehittymisestä näin pitkän salihistorian jälkeen tosi vaikeeta. Ja koitti skarpata että lihaa on kuitenkin tullu, että voishan tilanne olla sekin että olis tullu pelkkää rasvaa. Niin että nyt vaan positiivista ajattelua kehiin.


Sit kävin vielä ottamassa torkut solariumissa. Oli ihanan rentouttavaa. Ja tottakai kaikkien iloksi, alushousuni, olkaa hyvä. :DSit kun vielä pyöräilin kotiin ihanassa auringonpaisteessa (ilman takkia!!) niin olo on mitä onnellisin ja raukein. Ruoka porisee liedellä. Tänään en treenaa. Venyttelen ja käyn ehkä illalla tekemässä kävelylenkin.

Näiden edessä olevien vapaiden aikana on tarkotuksena pakata kämppä ja siivoillla vähän, muutto lauantaina. Kamat muuttaa varastoon ja 19.5 mie muutan kesäks Tampereelle. <3 Käyn väliajan olemassa äitin ja porsaan ilona. :)

Ainii. Ja ms. fitness eka viikko: paino tasan sama kun viikko sitte. Mie oon niin onnellinen! Pelkäsin että paino nousis kauheesti! Tulevaisuudenkin kannalta olis ihana ajatus että saisin syödä näin paljon (2500kcal) ja paino pysys samassa. :)

Nyt vastaan ruuan kutsuun.

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti