torstai 4. heinäkuuta 2013

Ihquu!

Viimeset viikot salilla on ollu aivan huippuja! Omat ennätyksen paukkuu ja dietin aikanen voimaton ja paineeton olo on historiaa. Salitreenit tahtoo vähän venyä, kun on vaan niiiin kivaa ja tekis mieli tehä vielä yks ekstraliike.

Pienet on tän naisen riemut.

Edelleenkään en oo mikään erityisen vahva ja välillä omaan treeniin keskittyminen on vaikeeta kun miusta pienemmät mimmit vääntää paljon isommilla painoilla. Mut pitää vaan tehdä kovasti töitä ja muistaa että ainoo jonka kanssa kilpailen, oon mie ite.

Välillä on tullu syötyy jotain terveellistäkin. Vahingossa.
Ruuathan on ollu vähän sitä sun tätä, koitan kyllä vähän kattoo ettei tulis kilot takas. Töissä varsinkin on hankalaa kun pitää esimerkkisyödä, olipa ruokana mitä vaan. Vaikeinta on nuo kaiken maailman kakut ja leivonnaiset, joita on tarjolla monta kertaa viikossa. :(


Hankittiin liput expoon!! :) Ootan jo tosi kovasti! Tarkotus laittaa säästöön rahaa ihan tuota expoo varten, niin sieltä voi sit ostaa uutta treenikamaa messuhinnoin. Tosin ei ollu kovin kummosia nuo messutarjoukset viimevuonna vaatteissa... Pro lippuihin ei ruettu enää investoimaa.
Lisäinfoo: KLIK-KLIK

Paljon kivaa odotettavaa. Ilosaarikin on ensviikolla. Pitää saaha viikolle survottuu kaikki treenit, koska viikonloppuna ei kyllä tuu salin penkkejä kulutettua. ;)

-RockDoll-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti