lauantai 4. toukokuuta 2013

Tänään ja hieman tulevaa

Kävin salilla. Oli kyllä Energy muuttunu kovasti edukseen remontin myötä. Olin oikein positiivisesti yllättyny. Kävelin salille 45min koska pyörä on rikki, hyvän lenkin sai.


Salilta kävelin äitille ja syötiin lohipastaa. Omnom. Hyvää oli. Sit pääsin käymään oikein autokyydillä kaupassa maanantaina alkavaa superdiettiä varten! Ostin mm. 2kiloa kanaa, kilon parsakaalia, kilon mustikoita, 12 purkkia rahkaa yms. Tänään ja huomenna sitten keitän ja paistan ja pilkon ruuan valmiiks ensviikkoa varten.


Maanantaina siis alkaa kuuden viikon superdietti! Ruuat ei kauheen paljoo muutu, mitä nyt oma säätö jää pois. Mutta treeni menee ihan uusiks. Salitreenistä tulee hyvin erinäköstä ja lenkit lisääntyy hurjasti. Tarkkoja tietoja treenistä tai ruuasta en tänne tuu laittamaan. Jos jotakuta kovin kiinnostaa niin mukaan vaan, vielä kerkee!

Eniten jännittää miten pää kestää kuus viikkoa jonkun toisen ohjeilla. :D Tän kuuden viikon jälkeen siirryn kesän ajaks tasapainoilemaan. Eli olipa paino tän jälkeen mitä vaan, mie en tänäkesänä laihduta. Oon laihduttanu aikuis-iässä kaikki kesäni. Tätä kesää en.

-RockDoll-

Loppuun tanssimusiikkia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti