maanantai 13. toukokuuta 2013

SD viikko takana.

Vaaka näyttää 2,1kg vähemmän kun viikko sitten ja maha on mukavasti litistyny. Tosin en tätä nyt oikein laske, koska tää on vasta se minkä vetäsin toissaviikon bileilyllä ja syömisellä lisää. Eli laskuri lähtee vasta nyt tikittämään. Haaveena olis tästä pikkusen päälle -3kg. Sit oisin siellä kauan himoituissa viitosella alkavissa luvuissa.

Treenipäivinä on saanu syödä törkeesti ja se on ihanata! Hyvä syy mennä jumpalle, saa syödä! Kun nyt siirryttiin tässä toiselle viikolle ruokavalioon on tehty pieniä muutoksia. Hiilarit laskee vähäsen. Treenipäiviltä.

Pyörä on TAAS rikki. Niin tulee ainakin liikuntaa kun kävellen ramppaan töihin ja kotiin. Melkein pari tuntia joka työpäivä. En tosin sinne salille roudaudu ennenkun on taas kulkupeli. Skootterista en jaksa ees puhua, on menny niin surkuhupasaks se homma. Loppuviikosta saan upouuden polkupyörän! <3 Jei!

Motivaatio on tällähetkellä kohdillaan. Vaikka kaupassa käydessä on mälsää kun ihmiset ympärillä ostaa jäätelöä ja hyvää ja ite miettii mitä kasviksia sitä haluis syödä seuraavat päivät. Kaupassa sitä vaan kulkee silmälaput silmillä kaikelle muulle ja käy mielessä läpi mielikuvaharjotuksia litteästä mahasta.

-RockDoll-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti