perjantai 26. huhtikuuta 2013

Vapaapäivä

Vapaapäivä. Nukuin 12tuntia. Heräsin kaverin viestiin. Paino on melkein takas lomaviikkoa edeltävässä lukemassa. :) Aamupalaks mustikoita ja rahkaa, realia kananmunalla. Nam.

Pyöräilin äitille. Käytin piskin pihalla. Käveltiin latupohjia pitkin ja Edi oli ihan päästään pyörällä kaikista ihanista hajuista ja äänistä. Oli niin rauhallista että uskalsin pitää herraa irti. Näin pari sitruunaperhosta ja oli niin lämmin että tuli ihan kuuma kävellessä.


Käytiin ostamassa skootteriin uus akku, huomenna miun huoltomestari tekee sille tarvittavat toimenpiteet ja laittaa sen paikalleen. Sisko lupas korjata takarenkaan, se kuulemma osaa sen kyllä. Saapas nähdä. Ehkä tytysy yllättää. Sit olis skootteri käytökunnossa.

Ensviikolla pitääkin päättää sit kesän sali. Se sali jolle alunperin aioin jäi nyt pois laskuista. Laitoin heille kyselyä viestillä ja vastaus oli niin törkee että pitäkööt tunkkinsa. Nyt sit mietinnässä mukana Energy ja Forever. Energy olis lähempänä ja edullisempi, Foreverillä ois infrapunasauna vapaassa käytössä ja käsittääkseni törkeesti salitilaa. Ensimmäisellä oon käyny ennen remonttia, toisessa en koskaan.

Kun tulin kotiin söin kanaa ja riisiä. Siivosin kanin. Siivoilin muutenkin. Välipalaks vähän pähkinöitä. Ja sit testikeittiön aika. Tein kinkku-feta-munakkaita silikoonisella "muffinssi-vuoalla". Tuli nättejä. Saa nähä miltä maistuu. Yhdessä on 125kaloria, alle gramma hiilareita, 5g rasvaa ja 20g proteiinia. Tarkotuksena on syödä noita salaatin kanssa esim töissä eväänä. :)


Nyt aion vaan rötkytä sohvalla ja katella töllöstä hömppää. Ehkä venyttelen. :) Seuraava vapaa onkin sit vappu.

Ensviikon jälkeen alkaa jotain erillaista... Mut siitä lisää myöhemmin. ;)

-RockDoll-


2 kommenttia:

  1. Hei laittaisitko tuo kinkku-feta-munakkaan ohjeen, näyttivät niin hyviltä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin 3kananmunaa ja 3valkuaista, kinkkusuikaleita ja fetaa rouhittuna maun mukaan. Helppoa! Eikä miun mielestä tarvii ees suolaa koska feta on sen verran suolasta.
      Miun mielestä nuo toimi tosi hyvin myös kylminä ihan sellasenaan. :)

      Poista