keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Asiaan.

Treeni tehty. Vuorossa oli selkä ja ojentajat. Tosin eilisen rinta, olkapää, hauis-treenin kipujen takia jäi vähän puolitehoseks. En vaan malttanu olla menemättä kun on vapaapäivä töistä.

Tein selälle lämmittelyks liikkeen jonka nimee en tiiä, mutta siis: ristitaljan yläosaan köysi, sitten pieni takakeno seisten ja vedetään sieltä sit kyynärpäät kunnolla taakse. (Ymmärskö kukaan mitä tarkotin?)
Sit ylätaljassa kovat sarjat ja kulmasoutu käsipainoilla. Kulmasoudusta tykkään ihan pipona!


Huilia sarjojen välillä.

Ojentajille meni vaan ranskalainen punnerrus käsipainoilla ja pull down köydellä, dippejä en vaan pystyny tekee.

Treenin jälkeen on voittaja fiilis.

Miun sali on pieni ja siellä käy lähinnä keski-ikäsiä tätejä ja laumoissa liikkuvia teinipoikia, välillä saa käyttää hieman mielikuvitusta että saa treeniä varioitua. Sijainti ja aukioloajat on vaan niin voittamattomat että käyn nyt sit siellä. Haaveilen vähän viettäväni kesän jossain hieman pro:mmalla salilla, kun on skootteri takapuolen alla eikä tarvii pyörällä taittaa kaikkia matkoja.


Salin jälkeen sit tietysti syödään hyvin. Pizzaa!! Pohjana toimii tortilla ja juustoa laitetaan tosi vähän, lopuks lorautetaan päälle valkuaista hoitamaan juuston virkaa eli sitomaan mättöä yhteen. Laitoin tälläkertaa täytteeks kinkkua, herkkusientä, katkarapua ja ananasta.

Nam-nam.

-RockDoll-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti